KONTAKT
 
 
 
 
 

RICH LIFE TEAMET


DET BEDSTE INDEN FOR HVERT DERES FELT - SAMMEN, DEN MEST POWERFULDE OG INSPIRERENDE DUO.


Vi kan derfor tilbyde det bedste og noget helt unikt inden for Personlig Vækst og Succes, herunder bl.a. Bøger, YouTube videoer, Foredrag, Kurser og Workshops, Mentorforløb og MasterMind Grupper samt vores helt nye Forældreuddannelse.

BENEDICTE FRÖLICH

FORFATTER, FOREDRAGSHOLDER & BRÆNDENDE FORKÆMPER FOR AT BØRN SIKRES ET GRUNDLÆGGENDE STÆRKT SELVVÆRD

Stifter af RICH LIFE MEDIA


Benedicte Frölich, der bl.a. er uddannet sygeplejerske, har hele livet haft en stor nysgerrighed og interesse for den menneskelige psyke og på hvordan vores selvbillede og de tanker vi har om os selv er skabt. For det er hvordan vi definerer os selv, der har den største betydning for det liv vi lever, de relationer vi er i og den succes og rigdom vi oplever.


Det er Benedictes passion og livsmål, at kunne hjælpe dig til at ændre og bryde med de gamle fastlåste tanke og handlemønstre der holder dig fast for derved skabe det liv som du selv ønsker dig. 

FRANK GORMSEN

PERSONLIG- OG BUSINESS MENTOR,  FOREDRAGSHOLDER & PROFESSIONEL INTERVIEWER.

Stifter af RICH LIFE MEDIA


Frank Gormsen har hele sit liv arbejdet med ledelse og idéskabelse. Han har en unik evne til at løfte dem han arbejder med, gøre dem bedre, mentalt stærkere og hjælpe dem til at have det rette fokus for opnåelsen af deres personlige eller forretningsmæssige mål.


Se hvad nogen af de mange klienter har sagt om et personligt mentorforløb med Frank - Tryk her

DET BEDSTE INDEN FOR PERSONLIG VÆKST, SUCCES OG IDÉSKABELSE

SEND OS EN BESKED