OM OS

DET BEDSTE INDEN FOR PERSONLIG VÆKST, SUCCES OG IDÉSKABELSE

Vi har ikke bare specialiseret os i at hjælpe andre til Personlig Vækst og Succes, vi er passioneret og brænder for at kunne være og gøre en forskel i dit liv.


Vi ved hvad der skal til - for vi har selv været alle processer igennem. Når vi taler kommer det fra hjertet og fra egen dybe personlige erfaring. Der er ting du ikke kan lære fra en bog - de læres kun ved at leve og gøre dem - og det er denne store personlige erfaring samt den store faglige viden, der ligger til grund for vores store succes, med at hjælpe andre til også at skabe, opnå og leve deres fulde potentiale.


Al forandring begynder nemlig med dig selv.


Personlig vækst påvirker både dit selvværd, dit selvbillede og måden du definerer dig selv på, som igen påvirker ALT i dit liv; fra din relation til din partner og dine børn, til lykken og glæden i  dit familieliv, og til glæden  og succesen i dit arbejde og din økonomi.


 

Om det er dine personlige mål og drømme, et bedre og mere positivt selvbillede, mere selvtillid, et bedre parforhold, et bedre forhold til dine børn, større økonomisk rigdom og succes, skabelsen af din egen virksomhed, vækst i din virksomhed - så kan vi  tilbyde lige det du har brug for.


Vi arbejder med foredrag, workshops, personlige mentorforløb, virksomhedsbesøg, idé skabelse, kurser i kommunikation kønnene imellem, samt sikre at du har den rette viden, indsigt og ikke mindst værktøjer til at ændre og opnår dine mål og drømme.

RICH LIFE TEAMET


DET BEDSTE INDEN FOR HVERT DERES FELT - SAMMEN, DEN MEST POWERFULDE OG INSPIRERENDE DUO.


Vi kan derfor tilbyde det bedste og noget helt unikt inden for Personlig Vækst og Succes, herunder bl.a. Foredrag, Kurser og Workshops samt Personlige Mentorforløb og MasterMind Grupper. Desuden har vi Bøger og gratis YouTube videoer samt den helt nye forældreuddannelse. 

FRANK GORMSEN

PERSONLIG- OG BUSINESS MENTOR,  FOREDRAGSHOLDER & PROFESSIONEL INTERVIEWER.

Stifter af RICH LIFE MEDIA


Frank Gormsen har hele sit liv arbejdet med ledelse og idéskabelse. Han har en unik evne til at løfte dem han arbejder med, gøre dem bedre, mentalt stærkere og hjælpe dem til at have det rette fokus for opnåelsen af deres personlige eller forretningsmæssige mål.

 

SOM NOGET HELT NYT

TILBYDER VI NU OGSÅ EN FORÆLDREUDDANNELSE!


LÆS MEGET MERE HER:

BENEDICTE FRÖLICH

FORFATTER, FOREDRAGSHOLDER & BRÆNDENDE FORKÆMPER FOR AT BØRN SIKRES ET GRUNDLÆGGENDE STÆRKT SELVVÆRD

Stifter af RICH LIFE MEDIA


Benedicte Frölich, der bl.a. er uddannet sygeplejerske, har hele livet haft en stor nysgerrighed og interesse for den menneskelige psyke og på hvordan vores selvbillede og de tanker vi har om os selv er skabt. For det er hvordan vi definerer os selv, der har den største betydning for det liv vi lever, de relationer vi er i og den succes og rigdom vi oplever.


Det er Benedictes passion og livsmål, at kunne hjælpe dig til at ændre og bryde med de gamle fastlåste tanke og handlemønstre der holder dig fast for derved skabe det liv som du selv ønsker dig.