VI TILBYDER


BENEDICTE          & FRANK

Lad os hjælpe dig til også at leve DIT fulde potential så du kan skabe og opnå dine mål og drømme - hvad end det er personligt, familiært, jobmæssigt eller økonomisk.


MENTORING - Et Mentorforløb, for dig der er klar over, at du ikke kommer til de store gennembrud alene og uden vejledning. For virksomheden, der har brug for øjne der ser tingene udefra og for virksomhedslederen der er åbne for ideer, der er anderledes eller som bare ikke er så synlige i situationen.

Skriv efter en GRATIS og uforpligtende samtale - mærk mailen "Mentorforløb"

BØGER - Det bedste inden for Personlig udvikling og vækst. Benedicte Frölichs bøger er noget af det bedste inden for denne genre af Personlig Udvikling.

FOREDRAG - Foredrag der virkelig efterlader alle med en større viden, indsigt og forståelse - og derved det bedst mulige udgangspunkt for at ændre eller skabe noget helt nyt og noget større i livet. Læs og hør mere her:

BOOK ET FOREDRAG - kontakt os for en personlig snak om jeres tanker, ønsker og behov - mærk mailen "Foredrag"

GRATIS VIDEOER - Vi laver og udgiver ugenligt nye videoer lavet specielt til at inspirere og motivere dig til at kunne få en større forståelse og indsigt i hvordan du selv skaber, opnår og lever et liv med mere glæde, bedre selvværd samt mere sindsro og overskud. HUSK at abonner på vores kanal så du altid bliver opdatert med de sidste nye videoer.SLÅS DU OGSÅ MED MANGE NEGATIVE TANKER OM DIG SELV, DIT VÆRD OG DINE MULIGHEDER? ER DINE TANKER OG BILLEDE AF DIG SELV PRÆGET AF ET FOKUS PÅ MANGLER OG FEJL OG ER DU STYRET AF SKYLD, SKAM OG DÅRLIG SAMVITTIGHED? HAR DU FØLELSEN AF ALDRIG  AT VÆRE  ELLER  KUNNE GØRE NOGET GODT NOK OG ER DU PÅVIRKET AF HVAD ANDRE MÅTTE TÆNKE OG MENE?


 

ELLER ØNSKER DU MERE KÆRLIGHED OG HARMONI I DIT LIV, I DIT PARFORHOLD, I FORHOLDET TIL DINE BØRN - MEN MÅSKE ALLERMEST I FORHOLD TIL HVORDAN DU SER OG TÆNKER OM DIG SELV?


  - SÅ ER DU KOMMET DET HELT RETTE STED. 


VI TILBYDER BÅDE PERSONLIGE MENTORFORLØB, GRATIS INSPIRERENDE VIDEOER,  BØGER OG FOREDRAGVI TILBYDER NU OGSÅ DEN LÆNGE VENTEDE FORÆLDREUDDANNELSE!


LÆS MERE HER: